Om Oss

BJ Sweden logga


Om oss - BJ Sweden

Historia

BJ Sweden bedriver idag IT-tjänster i hemmet och till mindre företag här i Stockholm. Vi har även  konsulttjänster inom lager, logistik, försäljning och inköp, här finns mer än 30 år av erfarenhet inom denna bransch så BJ Sweden garanterar att hålla en högklassig och mycket professionell nivå på alla de tjänster vi åtar oss att utföra.

Är utbildad elektriker som jag arbetade som i 8 år, började sedan som lagerarbetare 1984, genom interna och externa utbildningar och år av erfarenhet så har jag innehaft många olika tjänster och chefsposter, postorderchef, produktansvarig, lagerchef, inköpschef och som Supply Chain Manager inom både lager och butiksverksamhet. Jag hade mycket goda kontakter och samarbetade med många leverantörer i Sverige och runtom i övriga världen. Jag har även mycket goda kontakter inom transport och brukar kunna förhandla fram mycket goda avtal med en del speditörer.

Jag har mycket goda datakunskaper speciellt i Microsoft Office, har jobbat i ett flertal affärssystem genom åren, och har mycket lätt för mig att sätta sig in i nya system och program.

Har sedan utbildat mig med en del kurser och egna studier inom IT teknik som redan startade 1985 då jag kom i kontakt med datorer för första gången.

Nutid

Jag jobbar nu ensam som tekniker, men målet är att kunna expandera och anställa fler tekniker i framtiden. IT-tjänster i hemmet med rutavdrag är en ganska ny tjänst som förväntas växa då mer av vår hemelektronik skall kopplas ihop med vårt hemnätverk.

IT-tjänster är inte något nytt, har funnits i många år, ja till och med i flera decennier. De etablerade IT-företagen riktar sig främst mot företagsmarknaden och där är det helt andra timdebiteringar, där normalt inte privatpersoner haft råd med att anlita för att få hjälp med sin IT-utrustning i hemmet. Men nu när rutavdraget har införts så behöver ni som kund endast betala 50% av arbetskostnaden, och med det så öppnas det för att alla skall kunna anlita en IT tekniker till sitt hem för att kunna få professionell hjälp med sin IT-utrustning.

Med vänlig hälsning

CEO
Jörgen Nilsson


Företagssäte: Stockholm  -  Organisationsnummer: 969769-0007  -  Bankgiro: 528-0409  -  Telefon: 08 - 10 43 08